Iklan Box

How's your fortune looking this year?
RM10/SEBULAN SAHAJA
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?
Vrooom to a prosperous Chinese New Year!
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?

Iklan Top Bar

Worst Blog of the Year: Click sini untuk undi Blog Berita Benar!

Iklan TV Blog Berita Benar!

Saturday, January 7, 2012

Awek Nazmi Faiz? (v12gether)

Nadia Ismael Dikatakan Pasangan Kepada Nazmi Faiz

Nazmi Faiz, wira baru bolasepak Malaysia, walaupun usianya masih muda tetapi prestasi yang ditunjukkan pada kejohanan bola sepak Sukan SEA 2011, serta menbantu menjaringkan gol pada perlawan kelayakan Olimpik 2012, walaupun Malaysia tewas 2-3 kepada Bahrain.

Aksinya yang memukau, dia adalah harapan skuad bolasepak Malaysia untuk masa akan datang. Usianya yang masih muda harus digunakan sebaiknya untuk meningkatkan lagi mutu permainan. Diharap dia akan terus bersinar dan mengharumkan bolasepak tanahair.

Profile
Nama : Muhamad Nazmi Faiz Bin Mansor
Tarikh Lahir : 16 Ogos 1994
Tempat Lahir : Kuala Lumpur
Kelab Sekarang : Harimau Muda B


Bila dah popular sikit mula lah orang pun nak cerita pasal kehidupan peribadi. Semua benda nak digodek... Huhuhu... Dan macam biasa takkan lari daripada gosip pasal awek... Betul ke nie awek Nazmi Faiz. Nama dia Nadia Ismael. Nak tahu try la follow kat twitter dia nie http://twitter.com/#!/NadiaIsmael

Sumber (Kopi Pasta): v12gether
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by Blogger Widgets Enhanced by Widgets

0 comments:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...