Iklan Box

How's your fortune looking this year?
RM10/SEBULAN SAHAJA
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?
Vrooom to a prosperous Chinese New Year!
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?

Iklan Top Bar

Worst Blog of the Year: Click sini untuk undi Blog Berita Benar!

Iklan TV Blog Berita Benar!

Sunday, January 15, 2012

Terkencing Ketika Disamun (Video)


BBB tidak dapat pastikan dimanakah lokasi kejadian ini berlaku, namun ianya bukanlah di Malaysia. Kasihan pada mangsa, akibat terlalu panik, beliau tidak dapat menahan kencing dan terpaksa 'melepas' di hadapan penyamun berkenaan.

Ikuti video menarik di bawah.

Wow! Hiasan Bekal Makanan Comel! (9 Gambar)

Berikut BBB ingin kongsikan koleksi gambar yang BBB kopi pasta dari Lulu Caldina di blog Lulu-Pages. Ibu-ibu di Jepun berlumba sesama sendiri untuk memberikan hiasan terbaik pada bekalan makanan yang disediakan untuk anak-anak mereka. Sama-sama kita lihat gambar-gambar di bawah. Terima kasih Lulu Caldina!

Sumber: Lulu-Pages

Click untuk besarkan gambar.

Jurukimpal Rogol Anak Rakan 3 Tahun



KEMAMAN – Angkara nafsu buas tanpa mengenal perikemanusiaan seorang jurukimpal dipercayai tergamak merogol seorang kanak-kanak berusia tiga tahun yang juga anak rakan baik isterinya sendiri dalam kejadian di sebuah kampung di Chukai, dekat sini, semalam.

Perhimpunan 901: Permulaan Politik Matang?



Tidak seperti perhimpunan haram Bersih 2.0 di Kuala Lumpur Julai lalu yang dicemari pelbagai insiden memalukan negara, perhimpunan awam pada 9 Januari lalu betul-betul aman.

Chong Wei Juara Terbuka Malaysia 2012



SHAH ALAM - Pemain perseorangan negara Datuk Lee Chong Wei menjuarai Kejohanan Badminton Terbuka Malaysia buat kali kelapan sebentar tadi.

Pengalaman Admin Aku Stress Giler Test Drive Honda Insight (25 Gambar + Video)


PETALING JAYA - Rakan BBB, salah seorang admin blog Aku Stress Giler, Nik Razin telah dijemput khas bersama-sama 14 orang blogger terhebat Malaysia yang lain untuk sama-sama merasai pengalaman memandu Honda Insight Hybrid sempena pelancaran kereta tersebut oleh Honda Malaysia. Mereka memandu Honda Insight dari Petaling Jaya menuju ke Port Dickson kemudian ke Melaka Bandaraya Bersejarah. Bersama Nik, berikut adalah butiran pengalaman beliau.



Salam.. Okay, nak dipendekkan cerita, Blog AkuStressGiler ni telah dijemput oleh Honda Malaysia dan Katalyst International untuk event Test Drive Honda Insight pada 13-14 Januari 2012. Memang kami rasa beruntung sangat-sangat sebab bukan senang untuk dijemput event besar camni. Lebih-lebih lagi, hanya 15 blogger terpilih dari seluruh Malaysia yang dijemput. Dan yang membuatkan kami lebih bangga, semua blogger-blogger lain ialah blogger otai dan yang dah famous seperti :  


Korang silalah melawat blog-blog hebat kat atas nih yer.

Okay, back to business. Now aku nak review pasal pengalaman aku sendiri drive Honda Insight Hybrid ni.

Photo Contest

Onar Dalam Tren

TIDAK PEDULI...penumpang lelaki seringkali memberi alasan tidak nampak tanda koc untuk wanita.


KUALA LUMPUR: Ramai wanita yang menggunakan perkhidmatan komuter rimas apabila ada warga asing yang bukan hanya menggunakan koc yang dikhaskan untuk mereka, tetapi juga mengambil kesempatan melakukan perbuatan tidak senonoh.

Lagenda Arsenal, Wira Red Bulls



THIERRY Henry kembali ke Arsenal pada malam Isnin lalu. Peminat di seluruh dunia meraikan jaringannya ke atas Leeds dan legenda Arsenal itu kembali menjadi topik perbincangan bola sepak dunia.

Kreatif! Iklan Panorama Oreo (Video)


Iklan menarik Oreo ini dipasang pada sebuah lif bergerak di dalam sebuah pusat membeli belah. BBB tidak pasti di mana lokasi pusat membeli belah ini namun iklan Oreo ini sangat menarik perhatian ramai. Eksploitasi pemandangan panorama yang sangat bijak ini telah memukau setiap mata yang melihatnya. BBB: Memang sangat bijak!

Saksikan video di bawah.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...