Iklan Box

How's your fortune looking this year?
RM10/SEBULAN SAHAJA
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?
Vrooom to a prosperous Chinese New Year!
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?

Iklan Top Bar

Worst Blog of the Year: Click sini untuk undi Blog Berita Benar!

Iklan TV Blog Berita Benar!

Sunday, December 25, 2011

2214 Tempat Disediakan Di SBP (Sinar Harian)


PUTRAJAYA — Sebanyak 2,214 tempat daripada 7,400 tempat yang ditawarkan bagi kemasukan tingkatan satu ke Sekolah Berasrama Penuh (SBP), disediakan bagi pelajar daripada keluarga miskin dan luar bandar, kata Timbalan Menteri Pelajaran, Dr. Mohd Puad Zarkashi.

Hilang Telinga Angkara Wanita (Sinar Harian)


PASIR MAS – Seorang pekerja di pusat membeli-belah, putus telinga kiri dan mendapat 50 jahitan pada badan setelah dia dicederakan menggunakan parang oleh seorang lelaki yang tidak dikenali, baru-baru ini.

FAS Sedia Bantu Safee (Sinar Harian)


PERSATUAN Bola Sepak Selangor (FAS), sedia membantu bekas penyerangnya, Safee Sali sekiranya kejohanan Liga Super Indonesia (ISL) diharamkan secara sah oleh Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (Fifa).

Diserbu Ketika Berkemban (Sinar Harian)


LEDANG – “Saya mahu ambil telefon bimbit,” itu helah seorang wanita untuk melepaskan diri daripada ditahan ketika dicekup berkhalwat oleh Penguat kuasa Pejabat Agama Daerah Ledang (PPADL) di sebuah rumah di Parit Bunga di sini, awal pagi kelmarin.


Yusry, Lisa Pilih 23 Februari (Sinar Harian)


Setelah pelbagai spekulasi mengenai tarikh perkahwinan mereka digembar-gemburkan, akhirnya Yusry Abd Halim dan Lisa Surihani tampil mengumumkan tarikh perkahwinan mereka dalam satu sidang media di Marriott Hotel & Spa, Putrajaya, semalam.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...