Iklan Box

How's your fortune looking this year?
RM10/SEBULAN SAHAJA
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?
Vrooom to a prosperous Chinese New Year!
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?

Iklan Top Bar

Worst Blog of the Year: Click sini untuk undi Blog Berita Benar!

Iklan TV Blog Berita Benar!

Friday, January 27, 2012

'Tandas Perempuan' Jadi Pintu Laluan Judi Haram


KLANG - Taktik pengusaha sebuah pusat hiburan di sini yang meletakkan label 'tandas perempuan' pada sebuah pintu di dalam premis bagi melindungi aktiviti perjudian haram, terbongkar dalam serbuan polis terhadap pusat hiburan itu semalam.

AirAsia Disaman di Australia


AirAsia disaman sebuah suruhanjaya pengguna di Australia kerana syarikat penerbangan tambang murah itu didakwa gagal menyatakan tambang penuh perkhidmatannya dalam laman web.

Gaji Penjawat Awam Bulan Februari Berdasarkan SSMKUALA LUMPUR – Pembayaran gaji penjawat awam bagi bulan Februari akan dibayar berdasarkan gaji Sistem Saraan Malaysia (SSM), selepas kerajaan memutuskan pembayaran gaji di bawah skim Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA) hanya akan dibuat selepas semakan semulanya dimuktamadkan.

Bogel Ketika Solat Aidilfitri (2 Gambar)Sedang seronok melayari laman blog scaniaz, BBB terclick pada link yang bertajuk 'Berbogel Waktu Solat Aidilfitri'. Bukan terniat pun, namun menarik minat untuk membaca. Kesahihan gambar ini tidak dapat BBB pastikan. Lihat gambar di bawah. Anda tentukanlah sendiri. Wallahua'alam. - BBB

Sumber (Kopi Pasta): scaniaz & prince91

Rahsia Pemilihan Semenanjung Arab Sebagai Tapak Permulaan Islam (3 Gambar)


Sebelum kita memperkatakan sesuatu tentang sejarah hidup Rasulullah Sallallahu 'alaihi Wasallam dan Semenanjung 'Arab di mana baginda hidup dan dipilih sebagai Rasul, ada baiknya kalau kita cuba menyingkap hikmat-hikmat Allah, mengapa terpilihnya Rasulullah dari bumi ini dan bangsa 'Arab pula sebagai pembawa obor da'wah Islamiyyah.

Siling Runtuh Ketika Tidur


SHAH ALAM – Tiga sekeluarga nyaris maut apabila sebahagian siling rumah runtuh dalam kejadian di Kota Kemuning di sini kira-kira jam 4.30 pagi, Khamis lalu.

Awas! Fesyen Pelik Koleksi Musim Bunga Haute Couture 2012 (17 Gambar)

PARIS - Fesyen pelik ini dipersembahkan khas sempena kehadiran musim bunga yang bakal tiba di Eropah. Namun begitu, BBB merasakan fesyen yang ditonjolkan di Paris ini teramatlah pelik dan tidak sesuai untuk kegunaan harian. Mungkin mereka saja-saja hendak mereka fesyen pelik ini kan?

Saksikan gambar-gambar berikut di bawah.

Sumber: stylelist

Poster Movie Yang Bakal Menemui Anda Pada 2012 (10 Gambar)

Berikut adalah koleksi poster-poster movie Hollywood yang bakal menemui anda di pawagam pada tahun ini. Selamat menonton!

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...