Iklan Box

How's your fortune looking this year?
RM10/SEBULAN SAHAJA
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?
Vrooom to a prosperous Chinese New Year!
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?

Iklan Top Bar

Worst Blog of the Year: Click sini untuk undi Blog Berita Benar!

Iklan TV Blog Berita Benar!

Saturday, January 21, 2012

Bunyi Ngauman Dari Langit: Tanda Dajjal Sudah Tiba? (2 Video)


SHAH ALAM – Kejadian bunyi dengkuran kuat diselang-seli bunyi nyaring frekuensi radio yang berlaku di Kota Samarahan, Sarawak pada malam 11 dan 12 Januari lalu menggegarkan banyak kampung sekitar dan terus menjadi misteri hingga kini.

Subway Tidak Halal? (Video)
Serbuan pihak JAKIM (rujuk video) ke atas pusat makanan di Seri Kembangan mendapati restoran makanan segera yang agak popular dikenali sebagai Subway tidak mempunyai sijil halal daripada JAKIM. Sijil halal yang terdapat di restoran tersebut adalah daripada Islamic Food Research Centre (IFRC) dan juga milik syarikat lain. Sijil halal tersebut tidak sah digunakan di Malaysia.

300 Pesakit Mental Dirantai


DENPASAR - Sebuah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) di Pulau Bali mendedahkan seramai 300 pesakit mental diperlakukan seperti haiwan kerana masih dirantai oleh ahli keluarga mereka tanpa rasa belas kasihan.

Gabungan Mantap Bujang Terlajak
FILEM terbaru arahan Profesor Madya A Razak Mohaideen, Bujang Terlajak Belum Terlanjur, bagai sudah boleh dijangkakan jalan ceritanya. Menampilkan jalan cerita yang agak ringkas, ia sesuai untuk hiburan seisi keluarga.

Izwan Pilus Meninggal Dunia


SHAH ALAM - Penyanyi lagu Kembali Senyum, Izwan Pilus mengembuskan nafas terakhirnya kira-kira jam 6.15 petang tadi, di sebuah hospital di Ampang, disyaki akibat jangkitan kuman di dalam darah.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...