Iklan Box

How's your fortune looking this year?
RM10/SEBULAN SAHAJA
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?
Vrooom to a prosperous Chinese New Year!
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?

Iklan Top Bar

Worst Blog of the Year: Click sini untuk undi Blog Berita Benar!

Iklan TV Blog Berita Benar!

Thursday, December 22, 2011

Model Bunuh Diri Kekasih Batal Janji Temu (myMetro)


CARDIFF: Seorang pelajar merebahkan dirinya ke bawah kereta api yang bergerak selepas menerima mesej pesanan ringkas daripada teman lelakinya yang membatalkan temu janji mereka untuk menonton wayang.


Suarez Digantung (myMetro)


Penggantungan Penyerang Liverpool, Luis Suarez mengejutkan bola sepak dunia tetapi ramai lagi pemain dan pengurus yang dikenakan hukuman Persatuan Bola Sepak Inggeris

KOLO TOURE - 2011

Bayi Berkepala Dua (myMetro)


BRASILLIA: Seorang wanita dilapor melahirkan bayi berkepala dua.

Bayi lelaki seberat 4.5 kilogram itu dilahirkan menerusi pembedahan di sebuah hospital di Anajas, negeri Para di utara Brazil.

Rindu Sentuhan Misbun (myMetro)

MERIAH...Chong Wei bergambar bersama peminat di Shah Alam, semalam.

TIDAK sampai 10 hari genaplah setahun ‘sifu’ Datuk Misbun Sidek meletakkan jawatan serta meninggalkan anak didiknya Datuk Lee Chong Wei dan pemain nombor satu dunia ini mula menagih panduan daripada jurulatih itu ketika bahang Sukan Olimpik 2012 London semakin dirasai.

Benam Pisau 35 Kali (myMetro)

TEMPAT KEJADIAN...kawasan kediaman mangsa di Jalan Puncak Desa, Kepong. Gambar kecil, Mohd Yusak, reda.

KUALA LUMPUR: Dalam kesengsaraan dan berlumuran darah selepas ditikam 35 kali di seluruh tubuh, seorang wanita masih mampu mengesot lima meter untuk meminta pertolongan orang ramai menerusi tingkap rumah sewanya di Jalan Puncak Desa, Kepong, awal pagi semalam.

'Saya Hidu Bau Hangit' (myMetro)

NGERI...keadaan bas pelancong dari Brunei yang hilang kawalan dan terbalik sebelum merempuh pokok, semalam. Gambar kecil, Abd Manan.

TAMPARULI: “Saya terhidu bau hangit seperti getah terbakar ketika bas menuruni bukit beberapa detik sebelum kemalangan,” kata Mohd Nazirul Mubin, 21, penumpang bas yang terselamat dalam nahas ngeri mengorbankan enam pelancong warga Brunei, di sini, semalam.

Kereta Terpantas Untuk Pengunjung Karnival Karangkraf 2012 (Sinar Harian)


SHAH ALAM - Sempena Karnival Karangkraf 2012 pada 27 hingga 29 Januari 2012 nanti , Sinar Harian bekerjasama dengan R&D Engineering Services, mempamerkan teknologi permotoran dan akan memberi peluang kepada pengunjung merasai dan mendekati kereta lumba terpantas semasa karnival.


Info Pergerakan Mahasiswa Serah Memorandum (Sinar Harian)


Rentetan daripada perarakan mahasiswa Sabtu lalu, Sinar Harian memaparkan info pergerakkan mereka sebelum ia bermula hingga bersurai.


ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...