Iklan Box

How's your fortune looking this year?
RM10/SEBULAN SAHAJA
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?
Vrooom to a prosperous Chinese New Year!
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?

Iklan Top Bar

Worst Blog of the Year: Click sini untuk undi Blog Berita Benar!

Iklan TV Blog Berita Benar!

Monday, January 9, 2012

Kreatif! Body Spray Kereta Yang Memukau (7 Gambar)

Modifikasi pada cat kenderaan selalunya dilakukan oleh para penggemar kereta yang extreme dan sangat minat untuk mengubah rupa kenderaan masing-masing.

Mari sama-sama kita saksikan keunikan body spray yang dilakukan pada gambar-gambar di bawah.


Menarik! Papan Tanda Zoo Yang Melucukan! (19 Gambar)

Anda pernah ke zoo? Pernah membaca papan-papan tanda di zoo? Di entry kali ini, kompilasi papan-papan tanda yang menggelikan hati akan dikongsikan bersama anda. Enjoy!


UPSI Gantung Adam Adli 3 SemesterSHAH ALAM - Penuntut Universiti Pendidikan Sultan Idris (Upsi), Adam Adli Abdul Halim digantung tiga semester oleh pusat pengajian tinggi itu selepas didapati bersalah menurunkan bendera tertera wajah Datuk Seri Najib Razak di ibu pejabat Umno bulan lalu.

PM Gesa Warga Industri Tumpu 3 Aspek (16 Gambar)SHAH ALAM: Datuk Seri Najib Razak semalam meminta pengurusan tertinggi industri menjaga kebajikan warga pekerja bagi melonjakkan produktiviti, sekali gus meningkatkan keuntungan syarikat sebelum ia dikembalikan kepada pekerja dalam bentuk bonus.

Hanya di Sabah - Ibu Mengandung Jalan Kaki 6 Jam Lalu Jalan Balak (Video)

Keadaan jalan raya yang amat daif di Kg Kolorok, Tenom, Sabah.

SabahkiniTV - Berjalan 6 JAM dalam keadaan bunting (mengandung) ke hospital sejauh 7km? Malaysia BOLEH!

Kreatif! Baik Pulih Bangunan Guna Cebisan LEGO (11 Gambar)

Macam-macam perangai manusia di muka bumi ini. Entry kali ini memaparkan gambar-gambar mereka yang kreatif menggunakan cebisan LEGO untuk membaik pulih bangunan. Kanak-kanak juga turut menjadi kreatif!

BBB: Kalau diikutkan, LEGO lagi mahal dari simen.


Hot! Justin Bieber Miliki Kereta Batman! (Video)


Justin Bieber dilihat mengalami perubahan yang ketara dari segi pemakaian dan aksesori termasuklah dengan pemilihan gajet dan kenderaan beliau.

Liwat - Temuramah Eksklusif Bersama Anwar Ibrahim (Video)

Temuramah khas Al-Jazeera bersama Anwar Ibrahim.

Lawak! Cara Untuk Dapat 1000 Tamparan Wanita (Video)


Seorang lelaki bertindak nekad dengan melakukan aksi terlampau untuk merakamkan percubaan beliau memegang buah dada 1000 orang wanita. Saksikan video di bawah ini.


Nicol Hampiri KejuaraanKETANGKASAN pemain skuasy terbaik dunia, Datuk Nicol David, sekali lagi melayakkan dirinya berada di pentas akhir Kejohanan Skuasy Siri Dunia 2012, pada aksi awal pagi ini.

Hot! Anwar Kuntum Senyuman KelegaanKUALA LUMPUR - Datuk Seri Anwar Ibrahim menerima keputusan mahkamah membebas dan melepaskan beliau dengan hati terbuka setakat ini.

Hot! Selebriti Kanak-Kanak Yang Pernah Masuk Jail (14 Gambar)

Berikut adalah 14 orang selebriti kanak-kanak Hollywood yang pernah popular dan diminati ramai ketika kecil namun pernah meringkuk dalam penjara apabila mereka sudah dewasa.

BBB: Bagi artis Hollywood, masuk jail ni cuma perkara biasa!


Macaulay Culkin


Aduh! Cara Bertindik Paling Pelik dan Menyakitkan (22 Gambar)

BANGKOK - Kegilaan ini berlaku di Thailand. Mereka bertindik untuk menyerah diri kepada Tuhan mereka. Lihatlah betapa extremenya mereka menindikkan diri untuk upacara ini.

BBB: Aduh! Memang sungguh menyakitkan!


Hot! Bibi Jenny Model Malaysia Yang Berani! (17 Gambar)

Siapakah Baby Jenny? BBB pun tidak tahu. Namun gambar berani beliau telah tersebar di dalam internet dan mengikut sumber, beliau adalah seorang model sambilan (freelance model) yang kini menetap di Pulau Pinang. Ingin tahu lebih lanjut mengenai beliau? Pergi ke Facebook Bibi Jenny dan tanya beliau sendiri.

Berikut adalah koleksi gambar-gambar beliau. Enjoy!


Hot! Iklan Kreatif dan Unik Abad Ini (20 Gambar)

Gambar merupakan salah satu medium utama di dalam proses menyampaikan iklan dan mesej secara terus kepada orang ramai. Keunikan dan kekreatifan pembikin iklanlah yang akan menentukan sesebuah iklan tersebut. Berikut adalah 20 gambar iklan-iklan yang unik dan kreatif, menggunakan pelbagai sumber termasuk anggota badan manusia, haiwan dan alam semula jadi.


Hot! Anwar Bebas, Tidak Bersalah!KUALA LUMPUR - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim bebas daripada tuduhan meliwat bekas pembantu peribadinya, Mohd Saiful Bukhari Azlan di sebuah kondominium, empat tahun lalu.

Hot! Emma Watson Terlampau? (14 Gambar)

Berikut adalah gambar-gambar Emma Watson yang berjaya dirakam oleh paparazzi pada ketika dan saat yang SANGAT tidak sesuai. Penulis juga kurang pasti akan keBENARan dan kesahihan gambar-gambar ini.


18+! Peraga Baju atau Badan?! (Video)


Video ini adalah video peragaan pakaian sempena pertunjukan fesyen yang dirakamkan oleh Fesyen TV. Malang sekali, sesuatu yang tidak patut ditunjuk, telah ditunjukkan. Mari sama-sama lihat video berikut untuk kepastian yang lebih lanjut mengenai 'sesuatu' itu.

JAIP Perkenal Aplikasi E-NikahIPOH: Bakal pengantin yang ingin membuat permohonan pernikahan di Perak kini tidak perlu ke pejabat agama untuk mendapatkan borang permohonan kerana mulai tahun ini mereka boleh mengisi borang secara atas talian bagi mempercepatkan proses berkenaan. 

Menarik! Wanita Dalam Suit Superman (10 Gambar)

Berikut adalah gambar-gambar wanita yang memakai suit Superman. Cantik, menarik dan memang debam!


Lawak! Kompilasi Gambar Pasukan Sorak (12 Gambar)

Sebenar-benarnya, ini semua terjadi. Untuk santapan jiwa, mari sama-sama bergelak sakan!


18+! Cat Ganti Baju Pada Badan (8 Gambar)


Berbaju atau tidak? Itu adalah soalan pertama yang ditanya apabila terlihat akan gambar-gambar ini.

Lawak! Zuckerberg Nyanyi Lagu 'Every Breath You Take' (Gambar & Video)


'Every Breath You Take' adalah lagu nyanyian kumpulan The Police yang dicipta oleh Sting dan Andy Summers.

Menarik! Evolusi Kehancuran Facebook? (5 Gambar)


Sejak kewujudan laman sosial Google+, ramai berpendapat Facebook tidak akan bertahan lama dan bakal menjadi seperti Friendster dan juga MySpace.

Chong Wei Tewaskan Super Dan


TERBUKA KOREA - Perlawanan akhir single lelaki yang berlangsung selama 1 jam 15 minit akhirnya memihak kepada Datuk Lee Chong Wei.

Pasangan Hollywood Bergaji Paling TinggiLOS ANGELES 7 Jan. - Bintang filem Harry Potter, Emma Watson dan Rupert Grint dinamakan sebagai Pasangan Filem Berpendapatan Tertinggi di Hollywood oleh majalah Forbes.

Hot! Pemilik Vios Cuba Pecah Masuk Rumah di Kota Kinabalu (Video)


KOTA KINABALU - Kejadian berlaku pada pukul 9:30 pagi di kawasan perumahan berhampiran Kota Kinabalu pada 6 Januari lepas.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...