Iklan Box

How's your fortune looking this year?
RM10/SEBULAN SAHAJA
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?
Vrooom to a prosperous Chinese New Year!
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?

Iklan Top Bar

Worst Blog of the Year: Click sini untuk undi Blog Berita Benar!

Iklan TV Blog Berita Benar!

Monday, January 23, 2012

Lelaki Mati Dikelar, Ditemui Dalam Kereta

Hiasan
KUALA LUMPUR - Mayat seorang lelaki warga tempatan, dengan kesan kelar di leher, ditemui di tempat duduk belakang sebuah kereta berhampiran laluan pejalan kaki di Pasar Borong Selayang hari ini.

Wow! Kanak-kanak Korea Pro Main Gitar (Video)


Fuh! Sememangnya mereka ini berbakat dan cukup terlatih. Kepantasan jari jemari mereka mengalahkan orang-orang dewasa. BBB memang respek dekat budak-budak ni! Thumbs up!

Lihat video di bawah.

Serangga Pelik Serupa Daun (3 Gambar)


SETIU – Jika akhbar ini semalam menyiarkan seorang penoreh di Hulu Terengganu mendapat seekor ikan pelik masuk ke dalam bubunya, hari ini, seorang mekanik juga berhadapan senario sama apabila rumahnya tidak putus dikunjungi setelah dia memelihara seekor serangga pelik.

Pelajar Indonesia Maut, Bas PLKN Dirempuh Bas Persiaran


SERDANG – Seorang pelajar Sekolah Menengah (SM) dari Makassar, Indonesia maut apabila bas Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN) yang dinaikinya bersama 29 ahli rombongan lain dirempuh sebuah bas persiaran di Kilometer 307.8 Lebuh Raya Utara Selatan dekat sini, awal pagi tadi.

Lelaki Bogel Ditembak, Kanak-kanak Jadi Tebusan Bebas


KUALA LUMPUR - Seorang kanak-kanak perempuan berusia 10 tahun dari Kampung Baru di sini, yang dijadikan tebusan oleh lelaki bogel lebih lima jam dengan memasuki rumahnya, berjaya diselamatkan kira-kira jam 4.09 petang tadi.

Mengamuk Pecah Cermin 28 Kereta


SEREMBAN – Hanya kerana mahu mencari seorang penduduk Pangsapuri Lobak di Jalan Tan Sri Manickavasagam, dekat sini, sekumpulan lelaki bertindak memecahkan beberapa kereta yang diletakkan di kawasan rumah pangsa berkenaan.

Worst Blog of the Year: Bantuan Anda Diperlukan!


Sebagai sebuah blog yang baru menapak di dalam industri blogging ini selama lebih kurang sebulan, BBB berbesar hati untuk merayu bantuan para pembaca sekalian untuk memberikan 'vote' anda kepada BBB di dalam kategori ini.

World Bloggers and Social Media Awards 2012 akan berlangsung pada 16 Februari ini di Putra World Trade Centre bagi mengiktiraf bakat-bakat besar di dalam dunia blogging di Malaysia. Oleh yang demikian, BBB turut ingin merasa pengiktirafan yang tidak ternilai ini dengan merangkul Anugerah 'Worst Blog of the Year' bagi mengetengahkan Blog Berita Benar di mata dunia amnya, Malaysia khususnya.

Bagi BBB sendiri, nama anugerah itu tidak memainkan peranan besar, namun kesungguhan BBB dapat diketengahkan kepada umum jika berjaya merangkul anugerah ini. Oleh itu, BBB ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pembaca semua di atas undian yang anda lakukan untuk BBB. Semoga Tuhan merahmati kalian!

Langkah-langkah untuk mengundi:
1. Daftarkan diri anda di Social Media Registration Form.
2. Undi Blog Berita Benar di bahagian Worst Blog of the Year. Cari blogberitabenar.blogspot untuk mengundi. Atau pun, click sini untuk terus mengundi jika sudah log in.

Terima kasih semua.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...