Iklan Box

How's your fortune looking this year?
RM10/SEBULAN SAHAJA
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?
Vrooom to a prosperous Chinese New Year!
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?

Iklan Top Bar

Worst Blog of the Year: Click sini untuk undi Blog Berita Benar!

Iklan TV Blog Berita Benar!

Friday, January 6, 2012

Gadis-Gadis Melayu Beraksi Lucah Mencuci Motosikal - 21 Gambar (Beautiful Nara)

Sedang admin blogwalking di page Beautiful Nara, admin terbaca sebuah entry lama yang pernah hangat pada Oktober 2009 iaitu koleksi gambar gadis-gadis Melayu sedang beraksi kurang sopan di khalayak ramai sambil mencuci sebuah motosikal berkuasa tinggi. Menurut sumber, kejadian ini berlaku di Kuala Lumpur. Berikut adalah berita mengenai gambar tersebut bersama 21 keping gambar yang admin kopi pasta dan ambil dari page Beautiful Nara. Terima kasih Bang Nara!



Wow. Tak percaya kami bila dapat email yang menyatakan awek-awek dalam gambar-gambar ini ialah awek-awek Melayu di satu event yang berlangsung kat KL baru-baru nie. Biar betik. Seksi tak hingat nie. Memang eksploitasi wanita tahap paling tinggi nie. Tengok jerlah muka laki-laki yang ada kat situ. Terbeliak bijik mata. Kalau kami pun compem akan terbeliak gak. Free show nie.

Tujuan berkongsi gambar-gambar gadis-gadis Melayu (tapi 2 3 kali tengok cam minah Indon pun ada gak) bukannya nak memalukan sesiapa. Cuma mungkin pihak yang berkaitan boleh jadikan benda nie sebagai pengajaran. At least untuk tahun-tahun mendatang leh dipantau. Kami di BeautifulNara sememangnya tak menyokong penggunaan wanita yang sebegini. Nampak murahan sangat~~

Kalau anda ada sakit jantung, diabetes, ataupun seorang duda yang telah lama kesepian, sila jangan tengok gambar-gambar ini. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami dah buat double check yang sememangnya benda nie berlaku kat Malaysia. Apa pendapat anda?

 
 
 
 
 
 
 
 

Sumber (Kopi Pasta): Beautiful Nara
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by Blogger Widgets Enhanced by Widgets

1 comments:

Anonymous said...

gambar bogel melayu www.jawko.com

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...