Iklan Box

How's your fortune looking this year?
RM10/SEBULAN SAHAJA
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?
Vrooom to a prosperous Chinese New Year!
RM10/SEBULAN SAHAJA
How's your fortune looking this year?

Iklan Top Bar

Worst Blog of the Year: Click sini untuk undi Blog Berita Benar!

Iklan TV Blog Berita Benar!

Tuesday, December 20, 2011

Akma Sahib Bercumbu Ala Lesbian (My News Hub)KUALA LUMPUR – Sebuah blog hiburan terkemuka, MediaMalaya.com, hari ini menyiarkan beberapa keping gambar panas yang didakwa memaparkan artis Akma Sahib bercium mulut ala-ala lesbian bersama seorang gadis yang tidak dikenali.


Selain itu, sekeping lagi gambar yang tersiar di laman blog tersebut memaparkan Akma bergambar dengan seorang lelaki yang tidak memakai baju yang dikatakan skandalnya yang berkhidmat sebagai anggota polis di Bukit Aman.Menurut pemilik laman web itu, gambar-gambar panas tersebut diterima dari seseorang yang telah dikirim menerusi emel kepadanya baru-baru ini.


“Firstly, ini datangnye daripada pengirim email. Lame juga kite tak disajikan gosip Akma Sahib @ Akma Hisyam yang popular menerusi sitkom Di bawah ketiak isteri,” kata pemilik laman web tersebut.


Akma Sahib yang juga dikenali sebagai Akma Hisyam popular menerusi sitcom Di Bawah Ketiak Isteri yang ditayangkan di Astro sebelum ini pernah beberapa kali dilanda kontroversi dengan beberapa keping gambar seksi yang hampir menampakkan buah dada, tahun lalu.


Sejak akhir-akhir ini, industri hiburan tanahair digemparkan dengan isu-isu kontroversi dan panas yang membabitkan moral golongan selebriti serta mendapat reaksi negatif dari ramai peminat di seluruh negara.


Antara artis dan selebriti yang sering panas dengan isu-isu menggemparkan itu adalah seperti Zarina Anjoulie, Fasha Sandha, Apex Harimau Malaya, Syella Kamaruddin, Miera Liyana dan ramai lagi.


Oleh: ZAMZUKHAIRI NOORDIN


Sumber (Kopi Pasta): My News Hub
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by Blogger Widgets Enhanced by Widgets

0 comments:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...